Jdi na obsah Jdi na menu
 


GG, HAUSER, HEJÁTKO, ŘEZNÍČEK, ŠANTRŮČEK, ŠEDIVÝ: Smradi, kterým všechno vadí!

30. 10. 2007
ObrazekOstře namíchaná chilli směs prózy a poezie známých či méně známých umělců jedné "zkurvené" generace. Suchá polínka do rozžhaveného krbu tak přidali: kontroverzní frontman punkových dinosaurů Šanov 1 Radek Šantrůček, pražský zpěvák a nestárnoucí seladon Samir Hauser (jistě ho znáte z E.B.M. kapel 90. let 20. století: Vanessa, Vanessa Gun nebo Čínská čtvrť; nyní vystupující jako Bruno Ferrari), novinář a redaktor časopisu Tetování Pavel J. Hejátko, kerkonošský pisálek Radim Řezníček, moderní básnířka G.G. a charismatický muzikant z Nežfaleš Radek Šedivý.
Tato zajímavá publikace nabízí kromě spousty fotek a obrázků také "drsné" rozhovory s prvně dvěma jmenovanými: Šantrůčkem a Hauserem nejen o muzice! A tak v době počítačů a internetu přichází na knižní trh kniha, která si určitě dokáže najít své čtenáře!
V neděli mi přišel mail od nakladatelství Tarantino a Čert,jestli bych tuto knihu nechtěl,a já jako,že jo a dnes už jsem ji měl doma.A mohu říci,že jsem ji přečetl jedním dechem a s výše zmíněným popisem se nedá jinak než souhlasit.Ovšem úsudek si musí každý udělat sám,doporučuji každému k přečtení.
Dá se sehnat u BlackPoint Music (www.blackpointmusic.cz) nebo na mailu tarantino.cert@seznam.cz a koštuje okolo "stovky".
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Blood Pressure - Taylor & Francis Online

(Aillerediuxumb, 8. 10. 2018 21:07)

Pression arterielle est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre moelle bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/tadalafil-bangkok/