Jdi na obsah Jdi na menu
 


OBSCENE EXTREME 2009 na novém místě!!!

24. 1. 2009

Obrazek

NOVÝ FESTIVALOVÝ AREÁL - Svojšice u Přelouče

A je to tady…. Tedy spíše dlouho očekávané se stává skutečností. Po 10 letech v Trutnově Na bojišti se letošní ročník obscénního kolotoče přesouvá na nové festivalové působiště do Svojšic u Přelouče.

Těch důvodů pro změnu bylo hned několik. Mezi stěžejní ale patří naprostá nemožnost kontroly občerstvení Na bojišti a tím i náš jakýkoli vliv na kvalitu a cenu jídla a pití v průběhu festivalu. Rozhodli jsme se tedy vzít konečně i tuto stránku OEF pevně do svých rukou. Jsme si vědomi, že řada z Vás váží cestu na festival přes celou zemi a chceme Vám i v tomto směru garantovat tu nejlepší kvalitu na kterou jste jinak ve spojení s OEF zvyklí.


ObrazekZa oněch uplynulých 10 skvělých ročníků v Trutnově chceme poděkovat všem, kteří nám s realizací festivalu pomáhali, včetně představitelů města Trutnova, policii, hoteliérům… zkrátka všem, díky nimž jsme Na bojišti strávili 10 nezapomenutelných let. Ještě jednou Děkujeme!!


Festivalový areál ve Svojšicích není pro většinu z Vás ničím neznámým. V minulých letech tady proběhla řada ročníků největšího středoevropského punk festivalu ANTIFEST a také dva ročníky BRUTAL ASSAULT.

Areál jsme vybírali opravdu pečlivě a v mnohém se i podobá trutnovskému Bojišti, jak můžete vidět na fotkách.

K dispozici Vám letos budou pravděpodobně 3 kempy v přímé blízkosti festivalového areálu, uvažujeme i o kyvadlové dopravě z Pardubic přímo do Svojšic v průběhu festu, no a samozřejmě o celé řadě novinek, s kterými Vás budeme postupně seznamovat v průběhu následujících měsíců.


Věříme, že nám zachováte věrnost a přízeň a sejdeme se všichni, letos ve Svojšicích!!


OEF v Trutnově je mrtev… Ať žije OEF ve Svojšicích!!


Za Obscene Extreme crew


Čurby

více na www.obscene.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář