Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fanzinárium v tištěné podobě

19. 11. 2008

ObrazekPo několika dotazech,v kterém si někteří návštěvníci stránek a ti co nesehnali Garfweek,přáli,aby rubrika Fanzinárium vyšla resp. byla k dostání i v tištěné podobě,jsem se rozhodl,že jim toto přání splním.

V lednu 2009 vychází v podobě brožurky na nepodobné Garfweeku,tištěná verze s podtitulem "Fanzinárium aneb Miniaturní průvodce po českých a slovenských fanzinech".Jedná se o takový bedekr,ve kterém se dočteš co vycházelo v Československu za fanziny v letech 1990 až 2008.Nebude to psané nějak do hloubky,pouze v takové formě,čím se zin zabýval,kdy vycházel a kdo ho vydával.(Ona totiž možná bude kniha,ve které to bude popsáno...aspoň se na Czechcore pár lidí o ní bavilo.).Toto tedy berte jenom jakéhosi průvodce před případnou knihou.Teď určitě někoho napadá,že nějak rychle na to reaguji.Ale já tento nápad nosil v hlavě,již od dob,kdy jsem to začal psát do Garfweeků.Věřím,že to někoho přeci jen zaujme.

Jediná věc co je,že nebude zadarmo!! Ale za symbolických 10,- kč,které se použijí na nějaký smysluplný benefit......Jirka Maska.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář