Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ach....

21. 12. 2008

Jak jste si jistě někteří všimli,tak jsem smazal historii NASUM.Proč? Jelikož jsem byl na tuto záležitost dost "upozorňován" některými lidmi,kteří nebyli se schopni ani představit,ale výhružek bylo ažaž.Nehledě na to,že před rokem tito samí lidé to vychvalovali až do nebes,slovy typu dík,že to tam je.Bohužel po roce jsem obviňován z krádeže a ničení práce.Nevím jestli jsem něco zničil,ono ty historie stejně nikdo moc nečte...a já v dobré víře,že někoho seznámím s kapelou jsem najednou napadán,je mi dokonce vyhrožováno likvidací...atd.Jedno bych chtěl upozornit,ta historie nebyla převzata jak se zde někdo snaží furt dokázat s grindmusic nebo tak něčeho.Když už máte tu potřebu,tak obejděte i jiné weby,aby jste měli jistotu.A rozhodně nejsem pako nebo tak,hold stará škola ug.....JM.

PS: jinak pro všechny,kteří o tu historii stojí jděte na www.nasum.com a spusťte si překladač a máte ji v tom znění,která zde byla a kterou jsem v roce 2006,právě díky překladači (pravda s menšími přehmaty) uveřejnil v Garfweeku.

Níže dva příspěvky.Ten první mi nevadí,zato ten druhý je na mne moc silná káva.Pohybuji se v tom ug.již od roku 1987 a opravdu nemám potřebu se s někým dohadovat o nesmrtelnosti brouka.V roce 2006 na jaře jsem pro ten náš infolist přeložil z oficiálních stránek NASUM jejich historii pomocí překladače, část slov jsem musel dopřeložit.Někdy v létě,kdy jsem si pořídil již kvalitní překladač,jsem ji přeložil znova a jako na potvoru byla ve stejném znění jako ta na níže zmíněném webu.Historii jsem uveřejnil dne 16.11.2007 o rok později najednou vznikají problémy,že jsem ji ukradl a kdesi cosi.Problém je ten,že já jsem ten zmiňovaný web poprvé viděl až začátkem prosince letošního roku.Ale raději jsem ji tedy stáhl,aby měla dušička pokoj....Klidně mohu,ale říci,že tím okradeným jsem já....TVRZENÍ PROTI TVRZENÍ.Bohužel,nejspíš sám autor mi nemůže přijít na jméno...Chci říci,že nemám potřebu se s nikým hádat,ale mluvit o roční práci nebo vydávat přeloženou historii (nejspíš stylem jako já kdysi) za své životní dílo,je trochu ubohost.Jelikož sem ta stará škola,já jsem tehdy zbylé členy kapely požádal,zda ji mohu použít a bylo mi vyhověno,nehledě na to,že v dávných dobách jsem vyměnil i několik nahrávek s Mieszkem.To se nechlubím, to je prostě fakt,no!...Nicméně,i když nemusím se tímto "autorovi",ať už se jmenuje jakkoli,poníženě OMLOUVÁM...ale to vyhrožování,si mohl odpustit. Tímto je pro mne tato věc uzavřená a HOTOVO!

Člověk se s tim překládá....(CZtka - 03. 12. 2008 15:26)

Zkopírováno z http://grindmusic.wz.cz
ale v pohodě, aspoň se snad o Nasum dozví víc lidí

autor www.grindmusic.wz.cz (Grindcore Radical Punx - 21. 12. 2008 16:59)

Zarazila mě ubohost s jakou jsi ukradl mojí roční práci a ani jsi ji nepozměnil, nenapsal jsi ani odkud jsi to ukradl tak mi odepiš jak k tomu přijdu já. Hlavně kam smeřuješ a v co se uvíjí to co na netu děláš. Jsem s tebou znechucen. Ti o kterých zde píšeš sami složili text o takových lidech jako jsi ty... WE CURSE YOU ALL !
stačil napsat link ty pako. Když to nesmažeš, začnu se po tobě pídit a věřim tomu že českej underground neni tak velkej, sám víš že se lidi znaj...     

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...no comment

(Jirka, 9. 5. 2009 11:48)

ND tady mám už dávno,Nasum jsem bral překladačem a není to rozhodně z grindmusic nebo kýho jiného čerta.Sám jsem jich našel asi na 5 webech...opravdu nemám potřebu se takřka ve 40 letech dohadovat o blbostech.Příště se aspoń podepiš...jinak mne zaráží,že najednou se reaguje až skoro po roce a ne v době kdy to sem bylo dáno...ENDE !!!

Opravdová demotivace k další činnosti

(???, 9. 5. 2009 11:08)

Nepochopim proč tu ztrapňuješ sám sebe...
Sám moc dobře víš, že jsi to prostě zkopíroval tak nehraj divadlo... a kamaráde je moc moc divný že tvuj překlad je doslova stejnej jako muj, a to i s chybama. Jestli se chceš dohadovat o pravosti tak mám jěšte papíry ručně psanejch překladů, zajímalo by mě jak podložíš tu tvou práci. a jestli jsi to opravdu překládal tak zajisté víš podle čeho identifikovali ostatky pana M. Talarczyka (R.I.P)
Mimochodem teď pracuju na ND tak doufám že se nesejdem u stejnýho problému. Je mi jedno jak dlouho kopeš díru do vody... Likvidací ? No tak to už snad přeháníš, ne ? Mimochodem jsi mě přesvědčil o zbytečnosti dávat práci na internet, když se s ní pak vychloubají jiní.